Sinora Oy

Haaveena autotalli tai autokatos? Pyydä meiltä tarjous vaikka heti!

+358 40 533 4811

Piharati-autotallit asennettuna edullisesti mm. Muurame–Jyväskylä–Äänekoski–Jämsä–Keuruu–Saarijärvi-alueelle

Toiveena nopea ja vaivaton toimituskokonaisuus autotallillesi? Me Sinora Oy:lla rakennamme autotallit Muuramen, Jyväskylän, Äänekosken, Jämsän, Keuruun ja Saarijärven alueella – ja joustavasti tietenkin myös muualla Keski-Suomen alueella. Kun asioit kanssamme, saat helpon toteutuksen, jossa huolehdimme niin lupa-asioista, suunnittelusta kuin varsinaisesta asennustyöstä yhteistyössä ammattitaitoisten kumppaneidemme kanssa. Soita tai laita viestiä!

Meiltä saat esimerkiksi:

  • autokatokset
  • autotallit
  • autotallikatokset
  • monitoimihallit
  • muut piharakennukset
Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosimme laadukkaita Piharati-autotalliratkaisuja

 

Olemme erikoistuneet kotimaisten Piharati-autotallien rakentamiseen. Mallisto on laaja, ja sieltä löytyy niin autokatoksia, autotallikatoksia, autotallivajoja ja täyden toimituksen autotalleja. Järeimmät autotallit ovat todellisia monitoimihalleja, joissa säilöt kodin erilaista kausirompetta ja puuhastelet tilavassa työtilassa tarpeesi mukaan.

Juuri sopiva tontillesi!

 

Meiltä saat niin vakiomallisia Piharati-autotalleja kuin kokonaan räätälöityjä ratkaisuja. Usein valmispaketti autotalli ei istahdakaan aivan suoraan pihamaalle, vaan urakka vaatii hieman suunnittelua ja räätälöintiä. Esimerkiksi maastonmuodot ja pihapiirin muut rakennukset voivat vaatia toteutukseen esimerkiksi rakenne-, materiaali- tai värimuutoksia. Myös kaavamääräys voi vaikuttaa suunnitelmiin. Meiltä saat kaiken tarvittavan tietotaidon juuri sopivan kokoisen ja näköisen autotallin valintaan.

Pyydä tarjous autotallistasi – meiltä saat kohtuuhintaisia toteutuksia!

 

Haaveiletko omasta autokatoksesta tai autotallista? Tai hieman hulppeammasta monitoimihallista, johon mahtuvat niin autot, työkalut sesongin mukaan ja tietenkin kätevä työnurkkaus? Ota yhteyttä Sinora Oy:n kokeneeseen tiimiin ja pyydä tarjousta! Annamme mielellämme oman ammattitaitoisen panoksemme niin pienimuotoisen autokatoksen kuin vähän isommankin autotalli-monitoimitilan rakentamiseen. Palvelemme joustavasti mm. Muurame–Jyväskylä–Äänekoski–Jämsä–Keuruu–Saarijärvi-alueella!